Hoe krijgt u uw arbobeleid verankerd in uw organisatie?

 

Een beleid rondom veilig en gezond werken dat door iedereen binnen uw organisatie ‘als vanzelfsprekend’ wordt ervaren en wordt gedragen, levert positieve resultaten op.

Een succesvol arbobeleid sluit aan bij de organisatiedoelstellingen én bij de overtuigingen van de medewerkers. Dat vergt maatwerk. Door samen met management, de leiding, de werknemers en andere spelers de arbeidsomstandigheden aan te pakken wordt veilig en gezond werken een eenvoudig onderdeel van de dagelijkse routine. Zo verankert u uw arbobeleid. Met als resultaat een optimaal rendement.

De centrale vraag tijdens dit congres: Een gezamenlijk beleid wat gedragen wordt door de hele organisatie: hoe krijgt u dit voor elkaar en waar moet u rekening mee houden?

Tijdens het congres Arbobeleid verankeren komen de belangen en ervaringen van verschillende stakeholders aan bod: de werkgever, de werknemer en de inspectie SZW.  

➜ Profiteer tot en met 16 april van de aantrekkelijke vroegboekkorting!

 
 

 

 

Ga aan de slag met onder andere de volgende vragen:
 

  • Wat is de rol van de RI&E bij het verankeren van Arbobeleid/breed gedragen beleid?
     
  • Wat is de rol van gedrag en cultuur van de werknemers bij verankeren en wat constateert de Inspectie SZW in de praktijk?
     
  • Wat levert een goed verankerd arbobeleid op?
     

Wat kunt u verwachten?
 

Krijg verdieping, praktijkvoorbeelden en nieuwe inzichten die u inspireren met een andere en open blik te kijken hoe u de organisatie betrekt bij uw arbobeleid. 

Leer welke aspecten u vanuit uw rol hiervoor kunt inzetten.

Voldoende ruimte voor vragen, discussies en uw eigen praktijksituatie.

 

Arbeids- en Organisatiedeskundigen ontvangen (punten in aanvraag).

Arbeidshygiënisten en Veiligheidskundige ontvangen (punten in aanvraag).

Lees u hier in op het onderwerp! 


Arbo

Gratis abonnement Arbo!

Ja, ik meld mij aan en maak gebruik van de actie om 6 maanden gratis en vrijblijvend het abonnement 'Arbo' te ontvangen. 

 
 
Deel het event met uw netwerk: